Airco service en reparatie

MEI MAAND ACTIE!!

Doe voor vertrek de gratis Airco Check!

Aircoactie

Airco Service: voorkom geurtjes!

De airconditioning in de auto is bijna niet meer weg te denken. Jaarlijks groeit het aantal auto’s met airco nog steeds. Intussen is 72% van de personenwagens en een toenemend deel van de bedrijfswagens met airconditioning uitgerust. Met onze Airco Service houdt u uw airco in topconditie!

Onderhoud voorkomt defecten

Een airconditionning wordt tegenwoordig niet meer beschouwd als luxe. We rekenen erop. Dit betekent echter niet dat het gebruik van de airco altijd gegarandeerd is. Sterker nog, zonder onderhoud van uw airconditionning zult u binnen de kortste keren geconfronteerd worden met een defect systeem. En dat gebeurt vaak als het u niet uitkomt!

Aircoservice

Maximale prestatieEen airco is niet onderhoudsvrij. Per jaar verliest een airco gemideld tot 10% koudemiddel. Dit middel zorgt, naast koeling, voor smering van de airco. Door gebrek aan voldoende smering van het systeem tijdens maximale prestatie in warme maanden, kan ernstige schade aan het systeem ontstaan.

Autobedrijf van der Stelt

Autobedrijf van der Stelt onderhoudt graag uw airco. De werkplaats is uitgerust met de nieuwste diagnose-apparaten. Hiermee kan elke fout in de electronica opgespoord worden. Op die manier garanderen wij dat uw aircosysteem u koel door de warme zomermaanden helpt.

De airco-onderhoudsbeurt bestaat uit:
Legen systeem Vacumeren
Lektest
Druktest
Diagnose stellen
Hervullen met koudemiddel