Wat Kost Dat?

Wat Kost Dat?

Preventief onderhoud

Tijdig preventief onderhoud is belangrijk om je auto in topconditie te houden. Dat voorkomt dat je voor vervelende verrassingen komt te staan. Autobedrijf van der Stelt werkt daar graag aan mee door zo duidelijk mogelijk te zijn over timing en tarieven. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Je betaalt nooit teveel

Informeer vooraf bij de autobedrijf van der Stelt naar de pakketprijs van een onderhoudsbeurt. Wij kunnen dat met een speciaal ontwikkeld programma, snel de juiste prijs bepalen. De prijzen zijn inclusief arbeidsloon en btw. Zo weet je exact wat de te verwachten kosten zijn en betaal je nooit teveel.
Natuurlijk kunt u dit ook zelf door hier te klikken

Bij de autobedrijf van der Stelt zit je goed

Mocht er toch een extra reparatie en/of vervanging nodig zijn, dan informeren wij u altijd vooraf over de extra kosten. Pas nadat je toestemming hebt gegeven, worden de werkzaamheden uitgevoerd.
Kortom: bij ons bent u goed voor onderhoud en reparatie.

“Wat is het onderhoudsinterval voor mijn auto?”

De huidige auto’s dienen iedere 12 maanden of 15.000 kilometer (wat eerder komt) een onderhoudsbeurt te krijgen. In het Service & Garantieboekje dat bij de auto is geleverd staat het onderhoudschema beschreven mocht u deze niet meer hebben kunnen wij dit voor u nakijken.